Despre Noi

S.C. STAR TRADING IMPEX S.R.L. tinde spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, drum sau autostrada, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care executa finisajele.

 

CONTACT

Adresa: Pitesti, Arges – str. Smeurei, nr. 40, Romania

Telefon: 0040 21/248 606 070 Fax: 0040 21/248 606 071 Email: office@startrading.ro

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail